Снимка: Az-jenata.bg
fallback

Продукти:

3 връзки пресен лук
50 г масло
6 яйца
150 г сирене
200 мл прясно мляко
мащерка
сол
черен пипер
 
Приготвяне:
 
Лукът се реже на ситно, задушава се с маслото и малко вода в тиган, за да омекне. След това се сваля от котлона. Сиренето се настъргва и се добавя при лука, разбърква се и се овкусява с подправките. Яйцата се разбиват. Смесват се с млякото. Сместа с лука се поставя във форма за терин, разпределя се и се залива с яйчената смес. Пече се на 200 градуса до зачервяване.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

neo5

преди 5 години

Дайте една хубава рецепта, като мусака, пиле с ориз на фурна.

3

Perry

преди 5 години

Това не е дума от разговор. Наименование е!

2

Голема България

преди 5 години

Страхиле, тва е за тебе.Млад хубав мъж пред павилион за закуски в Раднево:- Една принцеса, моля!- Пичага!- Една принцеса може ли?- ПИЧАГА!- Хубаво, че ме харесваш, ама МОЖЕ ЛИ ЕДНА ПРИНЦЕСА...- Таман га пича, ве, що, ти сорова ли га искаш?Сега си представи, че има по един лаф за всеки район на страната ни. Даже за Северна Македония!

fallback