Продукти:
3 връзки пресен лук
50 г масло
6 яйца
150 г сирене
200 мл прясно мляко
мащерка
сол
черен пипер
Приготвяне:
Лукът се реже на ситно, задушава се с маслото и малко вода в тиган, за да омекне. След това се сваля от котлона. Сиренето се настъргва и се добавя при лука, разбърква се и се овкусява с подправките. Яйцата се разбиват. Смесват се с млякото. Сместа с лука се поставя във форма за терин, разпределя се и се залива с яйчената смес. Пече се на 200 градуса до зачервяване.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
neo5
преди 5 годиниДайте една хубава рецепта, като мусака, пиле с ориз на фурна.
3
Perry
преди 5 годиниТова не е дума от разговор. Наименование е!
2
Голема България
преди 5 годиниСтрахиле, тва е за тебе.Млад хубав мъж пред павилион за закуски в Раднево:- Една принцеса, моля!- Пичага!- Една принцеса може ли?- ПИЧАГА!- Хубаво, че ме харесваш, ама МОЖЕ ЛИ ЕДНА ПРИНЦЕСА...- Таман га пича, ве, що, ти сорова ли га искаш?Сега си представи, че има по един лаф за всеки район на страната ни. Даже за Северна Македония!