Снимка: pixabay
fallback

 Продукти:

5 едри ябълки
4-5 супени лъжици кафява захар
2 супени лъжици канела
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на около 90 градуса. Нарежете ябълките на тънки кръгли слайсове без да ги белите. Както са нарязани, отстранете семките. Смесете кафявата захар с канелата, разбъркайте добре. Оваляйте всяко парче ябълка в сместа, за да полепне добре. Подредете ябълките в тава за печене, застлана с пергаментова хартия. Печете в продължение на 2-3 часа, докато ябълките се дехидратират напълно. Внимавайте да не изгорят.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

ВЪПРОС

преди 5 години

"тънки кръгли слайсове" ... ИЛИЯНО, ЗАБРАВИ ЛИ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК?????

fallback