Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

1 пакет бутертесто
1 кг кренвирши
1 яйце за намазване
ким за поръсване
 
Приготвяне:
 
Нарежете кренвиршите на половинки. Разделете тестото на квадратчета с големина, достатъчна да обгърне всяка половинка кренвирш като рулце. Подредете рулцата в намазнена тава за печене. Намажете с разбитото яйце и поръсете с ким. Печете на 200 градуса за около 30 минути.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Щерю

преди 6 години

С Кен всеки ден - болен...

3

Анонимен

преди 6 години

Ааа, в менюто на правителствения самолет има телешки медальони за 48 000лв, а на редовия читател му пробутвате рецепта с кренвирши.

2

Аз

преди 6 години

Не яжте ***! В кренвиршите няма нищо друго освен отрови, в бутер тестото не е от масло, а от маргарин! Произведението е единствено за изложба, но не и за храна!

fallback