Продукти:
1 пакет бутертесто
1 кг кренвирши
1 яйце за намазване
ким за поръсване
Приготвяне:
Нарежете кренвиршите на половинки. Разделете тестото на квадратчета с големина, достатъчна да обгърне всяка половинка кренвирш като рулце. Подредете рулцата в намазнена тава за печене. Намажете с разбитото яйце и поръсете с ким. Печете на 200 градуса за около 30 минути.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Щерю
преди 6 годиниС Кен всеки ден - болен...
3
Анонимен
преди 6 годиниАаа, в менюто на правителствения самолет има телешки медальони за 48 000лв, а на редовия читател му пробутвате рецепта с кренвирши.
2
Аз
преди 6 годиниНе яжте ***! В кренвиршите няма нищо друго освен отрови, в бутер тестото не е от масло, а от маргарин! Произведението е единствено за изложба, но не и за храна!