Снимка: Pixabay

За изкуството на грима, в навечерието на абитуриентските балове, екипът на предаването "Околосветско" гостува на един от най-известните гримьори у нас - Джулия Ангелова. Тя се грижи за сценичния имидж на много от популярните ни лица.

"Българката е една от най-прекрасните жени в света и умее да се грижи за себе си" - категорична е майсторката в макиажа и дава ценна информация за тенденциите в грима.

Защото е от изключително значение да изглеждаме добре, без да прекаляваме с боичките и да се превърнем в гротеска. Още повече, както твърди Джулия, гримът е черешката на тортата в целия вид на една дама.

Той трябва да се съобрази напълно с прическата и тоалета. Тя не пести и забележките си към младите момичета, които в стремежа си да блеснат на абитуриентския си бал, се провалят с макиажа си.

"Те допускат грешки в преливането на нюансите и избора на мигли. Препоръчвам гримът да не е много силен, защото той състарява излишно. Актуалните цветове в момента са шоколадово-червеникавите нюанси", споделя тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase