Снимка: pixabay
fallback

 Продукти:

1 кг агнешко, нарязано на едри парчета
3 моркова, нарязани на колелца
3 картофа, нарязани на едри кубчета
3-4 сини сливи, сушени и нарязани
2 стръка целина
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка черен пипер
2 стръка мащерка
1 кубче телешки бульон
 
Приготвяне:
 
Нарежете всички продукти. Месото овкусете със сол и черен пипер. Запържете го в тиган за няколко минути да покафенее. В дълбок съд преместете месото и към него прибавете и нарязаните зеленчуци и сини сливи. Разбъркайте всичко и налейте предварително разтворения според указанията бульон. Добавете мащерката и варете на слаб котлон под капак до готовност.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

MARA

преди 6 години

ZASHTO TRJBVA DA PRILI4ASH NA NJAKOI SI ,BADI SEBE SI-SHTE TE HARESVAT POVE4E.

fallback