Снимка: pixabay
fallback

Продукти:

½ глава карфиол
300 г броколи
1 тиквичка
3-4 големи червени чушки
пресен магданоз
сол
черен пипер
50 мл олио
2-3 кубчета зеленчуков бульон
2 литра вода
1 кубче масло
200 мл сметана за готвене
 
Приготвяне:
 
Нарежете на едро зеленчуците. На котлона сложете подсолената вода да се загрява. След като заври, добавете кубчетата бульон. Когато се разтворят намалете котлона и добавете зеленчуците. Оставете ги да се сварят на тих огън. След като са готови, свалете ги от котлона, пасирайте. Добавете маслото и сметаната и разбъркайте с черпак. Добавете черния пипер и пресния магданоз.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

111

преди 6 години

Трябва да те уволнят вече щот за нищо не ставаш...какво ще рече едно кубче масло, грамаж нещо ? То бива бива некадърност...

1

Ути

преди 6 години

каква е тая инструкция - "след като се сварят"...от къде да знам за колко време се варят, нещо време ала бала? Ето моята рецепта за каварма - смесете 5 вида месо и кицело зеле в глинен съд и печете, докато е готово...

fallback