Снимка: Instagram
fallback

Николета Лозанова е доста праволинейна в желанието си да изпъкне и да събира лайкове в социалните мрежи. Тя залага на еротиката, като вече едва ли е останал и сантиметър от тялото ѝ, който да не е бил на показ. Това може, това прави.

 Тя реши да отправи своя поздрав към дамите за 8 март по един вече изтъркан начин – гола. Изненадата в целия кадър е книгата, тъй като досега не е показвала афинитет към словото. Но пък тя си е по темата – "Кама Сутра".

 И Николета не пропусна да се похвали, че изглеждала сякаш написана от нея. Иначе казано Николета сама се завърна към своя генезис на славата от средата на първото десетилетие на този век, когато бе избрана за плеймейтка номер едно.

 Уж се пробва като тв водеща, дебютира с малка роля и във филм, но явно "Кама Сутра" е нейното амплоа. Написана от нея...

Вижте още за звездите в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Я не слагай всички жени под един знаменател!Аз съм на достатъчно години и пак изглеждам по-добре от нея!

39

АНОНИМНА

преди 6 години

Какво и харесвате на тая? Черна, грозна и дърта.Гола да се покаже- Новина. Скоро взе да си показва и грозното хлапе, то на 7, ама г*з върти,уж пее.От сега е ясно на какво го учи.Сега си имаме Сузанита, след 7 година- Николита. Учудвам се, че може да чете, ама като видях книгата, то няма много за четене в ,,Кама сутра".Нито е певица, нито е актриса, нито модел. С какво е толкова специална? Напишете колко и е дипломата и къде е учила. И да ми изтриете коментара, пак ще пиша.Аман от ша*рантии в Бг

38

Анонимен

преди 6 години

За разлика от 80% от жените, които ходят като плюжяци и рошави, тая поне се поддържа. Пак как се снимала ..голи жени по плажа бол.

fallback