Снимка: Youtube

Продукти:

200 г масло
100 г захар
300 г брашно
2 белтъка
4-5 супени лъжици пудра захар
 
Приготвяне:
 
Разбъркайте маслото със захарта, като предварително сте оставили маслото да се размекне на стайна температура. След това добавете брашното и белтъка. Започнете да месите. Ще се получи меко тесто.
 
След като тестото е достатъчно гладко го разделете на малки топки, които да оформите с ръце. Можете да оформите продълговати или кръгли форми с ръце.
 
Изпечете получените сладки на умерена фурна – не повече от 180 градуса. След като са готови ги оваляйте в пудра захар, която сте пресели с пакетче ванилия или ванилова захар.

Още рецепти можете да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase