Снимка: pixabay

 Продукти:

1 къдрава салата
1 авокадо
200 г рукола
100 г бяло грозде
50 г слънчогледово семе
200 г моцарела
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица балсамов оцет
1 щипка сол
1 глава червен лук
 
Приготвяне:
 
Накъсайте зелените салати, нарежете авокадото на полумесеци. Лукът нарежете на ситно или също на полумесеци. Моцарелата също се накъсва на едри парчета. Продуктите се слагат в купа, поръсват се със семките и подправките. Разбъркайте добре и сервирайте като за финал добавите и гроздето.
 
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase