Снимка: pixabay
fallback

Продукти:

3 моркова
1 глава лук
3 зелени чушки
2 картофа
50 мл оло
Черен пипер
Сол
Чубрица
Пресен магданоз
 
Приготвяне:
 
Нарежете зеленчуците на едро като запазите една половина от един морков. Сложете ги в дълбока тенджера. Покрийте с вода над средата на тенджерата. Добавете и олиото. Варете на слаб огън, докато зеленчуците омекнат. След като е почти готова, овкусете с подправките без магданоза. Разбъркайте.
 
Свалете от котлона и пасирайте супата. Разпределете я в купи за сервиране, поръсете с настърганата половинка морков и ситно нарязан пресен магданоз.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback