Снимка: pixabay
fallback

Продукти:

500 г свински джолан
1 глава лук
червен пипер
черен пипер
сол
дафинов лист
50-60 мл олио
 
Приготвяне:
 
Джоланът се измива и почиства. В купа се смесват олиото и подправките заедно със солта. Джоланът се намазва със сместа. Поставя се в тава за печене. Около джолана нарежете лука на колелца, за да даде аромат на месото. Добавете малко вода и дафиновия лист за още аромат. Завийте тавата с фолио и печете за 2-3 часа на 160 градуса. След това открийте месото, увеличете на 220 градуса и печете до получаване на коричка.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

ехаааа

преди 6 години

Чудесно меню за бежанци!

5

Анонимен

преди 6 години

Постите са проблем (и отговорност) на вярващите. Аз при необходимост ограничавам един или друг вид храна, но не го правя по някакъв план, а когато имам нужда и не му викам "пости".Останалите, дето ядем месо, само можем да приветстваме подобни рецепти. Аз с такъв джолан изпивам поне 2 бири.

4

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

крехък...джолан? следващото требва да е гурме-качамак с винтидж сирене и сомелиерска мастика? аре, да си легате че сте предобрили хапчетата

fallback