Снимка: pixabay

Продукти:

3 големи яйца
6 чери доматки
малко червен лук
малко бейби спанак
100 г фета сирене
сол, черен пипер
олио, масло, зехтин
 
Приготвяне:
 
Загрейте тигана и добавете в него бучка масло или няколко капки зехтин/олио. Разбийте яйцата с щипка сол и черен пипер. Изсипете ги в тигана, леко го завъртете, за да се разпределят равномерно върху него.
 
След 1-2 минути прибавете нарязаните спанак, лук, доматки и фета сирене. Гответе докато ръбчетата на омлета започнат да се отделят от стената на тигана.
 
С помощта на шпатула захлупете наполовина омлета. След като сиренето се размекне може да го сервирате.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase