Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Изгубихме се из България с двама от най-добрите ми приятели Ясен Атанасов и Анастас Шипков. Решихме го случайно - идеята ми хрумна, докато пътувах във влака, обичам БДЖ. Това сподели влогърът Крис Захариев за своето приключение из най-затънтените места из страната ни пред Bulgaria ON AIR.

На границата между безгрижието и отговорния живот трима приятели използват последното си лято като тийнейджъри, за да открият България такава, каквато никой не им е показвал досега. Приключението преминава през най-затънтените кътчета на страната.

"Идеята ни беше да пътуваме из България из затънтени села. "Изгубихме" се нарочно. Беше интересно, защото имахме няколко правила - да не използваме GPS, да не се качваме на магистрала и да не спим в хотели, а където намерим. Също така да ядем каквото намерим. Хвърлихме се в суровите приключения и се лишихме от лукса на модерния живот", каза влогърът.

Според него е било много интересно и в най-скоро време хората ще могат да гледат сериите на приключението, които ще бъдат качени в канала на Крис в Youtube.

"Тримата сами снимаме и монтираме кадрите. Използвахме 3 камери и един дрон. Минахме над 5300 км, което е разстоянието от София до Кения", допълни влогърът.

Крис е категоричен, че водещото чувство е любовта към родината и желанието за опознаване на нови места.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Лицето с очилцата с кой номер резба е и от кой точно пол или подпол ?

9

До 18

преди 6 години

Същото като дришлио

8

Дришлио

преди 6 години

Всичкото е ясно ама що е туй "ВЛОГЪР"?

fallback