Снимка: pixabay
fallback

Продукти:

1 кг картофи
100 г масло
1-2 скилидки чесън
200-250 г крема сирене
3/4 чаша прясно мляко
сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Обелете картофите, нарежете ги на кубчета и ги сварете. Когато са готови, отцедете ги с помощта на гевгир и прехвърлете в голяма купа. Прибавете към тях пасирания чесън, крема сиренето, маслото и млякото. Пасирайте до получаването на гладка смес. Накрая овкусете със сол и черен пипер на вкус и сервирайте.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Дофтору

преди 6 години

Стига сте ни пробутвали рецепти с имитиращи продукти вредни за здравето каквото е крема сиренето!

fallback