Източник: Reuters

Настъпването на новата година ни кара да си направим равносметка и да помислим как да реорганизираме ежедневието ни, за да се чувстваме по-спокойни и щастливи. В края на всяка година си казваме, че ще отделяме повече време на семейството и дома. Така настъпва моментът, в който трябва да се разделим с много неща, които сме трупали у дома през 2017-а. Подобряването на интериора ще ни донесе нужната хармония и ще привлече късмета на наша страна. 

Колкото и налудничаво да звучи, претрупаните стаи могат да навредят над емоционалното и здравословното ни състояние. Тук идва на помощ избора и подредбата на предметите по фън шуй. „Ако създадете баланс във вашия дом, това ще се отрази и на вашите преживявания. Той се превръща в метафора за всичко в живота ", обяснява Лаура Серано, специалист по фън шуй от Манхатън.
 
Практикуващите древното китайско изкуство са категорични, че с него може да поставим едно ново начало през 2018 г., например да подобрим здравословното си състояние, да привлечем любов, късмет, просперитет. Консултирането по фън шуй става все по-популярно. Много хора прибягват до услугите на специалисти, за да подредят дома си.
 
Кои са основните аспекти на фън шуй, които ще сложат край на безпорядъка вкъщи в началото на новата година - вижте на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase