Снимка: Pixabay
fallback

Психиатърът Скот Каръл съветва зрителите на телевизия "Браво" да не се поддават на изкушението да прекарват денонощно времето си с новата любов, и когато тя не е пред очите им, да водят с нея безкрайни телефонни разговори.

Според американски специалисти когато имаме ново гадже, трябва да потиснем своя ентусиазъм и в началото да се срещаме доста рядко с нея - най-много два пъти седмично, пише в. "Метро".

При прекалено чести срещи чувството между двамата може да се задълбочи, но съществува един голям потенциален риск - емоциите скоро да избият на повърхността и да замъглят връзката.

Резултатът е, че непрекъснатите контакти в първите дни, в по-дългосрочен период неминуемо водят до крах в отношенията на възлюбените.

Защото честите срещи в началото изграждат илюзия за интимност и зависимост, въпреки че всеки знае, че са нужни години, за да изградим доверие с някого, с когото не сме се познавали преди това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 6 години

" Очи,които не се виждат се забравят!"

3

D

преди 6 години

Смях в залата. Гаджето трябва да дойде у вас, вместо да се виждате по 2 пъти седмично. Поживейте заедно, правете нещата заедно и разбира се не оставяйте къщната работа само на жената, а я делете на две. Не сте я взели, за да ходи след вас с прахосмукачка например, или да ви мие съдовете. За това има съдомиялна машина.

2

Анонимен

преди 6 години

Горе пише и по телефона да не разговаряш. Една среща седмично е добре - чакате се в леглото. :)

fallback