Снимка: Facebook
fallback

Продукти:

2 парчета сьомга
сол, черен пипер
1 голям домат
няколко стръка магданоз
1 малка люта чушка
½ малка глава червен лук
2 шайби ананас
За билково масло
малка бучка масло
1-2 скилидки чесън
1 стрък магданоз
 
Приготвяне:
 
Подсушете леко филетата с помощта на домакинска хартия и ги овкусете със сол и черен пипер. В купичка смесете маслото заедно с нарязания магданоз и стрития чесън. Сложете рибата върху фолио за печене, на което предварително сте капнали няколко капки зехтин. Намажете я с билковото масло, изстискайте няколко лайма и завийте добре фолиото. Поставете го в тавичка и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. През това време пригответе салцата, като нарежете на дребно доматите, чушката, ананаса, лука и магданоза.
 
Когато рибата е готова може да я сервирате в чиния върху канапе от варена киноа, а върху всяко парче да добавите щедро количество салца.

Още вкусни рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

ГОЛЕМИЯТ ХИЩНИК

преди 6 години

Отврат !!!!!

2

11

преди 6 години

Квой туй салца ве?

1

Димитър

преди 6 години

Тази рецепта май е за вчера...

fallback