Снимка: bTV

Станислав победи Гечо на снощния дуел във "Фермата". Така един от най-харизматичните участници - Гечо Гечев отпадна от шоуто 2 седмици преди финала. Той изгуби три от битките, в които 29-годишният горски Станислав Ласкин беше по-бърз и ловък.

Да припомним, че победата му в първата надпревара беше чиста случайност, тъй като водеше пред 20 години по-големият от него Гечо, само с 3 секунди.

"Горд съм, че съм с младите, още повече, че близо 30 години не съм спортувал нищо" - с усмивка заяви, известният като "баща" на фермата.

В епизода тази вечер Гечо ще определи последния фермер на седмицата. Финалът на третия сезон на шоуто ще бъде излъчен на живо в неделя, 17 декември. Четирима финалисти ще се изправят един срещу друг за голямата награда от 100 000 лева.

Гласуването на зрителите ще започне още от петък, 15 декември, като още в началото на финалното предаване събралият най-малко гласове ще отпадне. Останалите трима фермери ще се борят за голямата награда в три етапа.

В първия етап гласовете си за победителя ще дадат всички отпаднали участници, което ще се равнява на определен брой точки. Във втория - ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на финалистите и ще добавят точки в актива им.

Третият и най-важен етап е гласуването на зрителите. Победителят в третия сезон на "Фермата" ще бъде финалистът, събрал най-голям брой точки след трите етапа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase