Снимка: Youtube
fallback

Продукти:

500 г боб
1 наденица
2 моркова
2 глави лук
150 г сушени домати
2 домата, белени
сол
чубрица
червен пипер
черен пипер
джоджен
 
Приготвяне:
 
Нарежете зеленчуците на дребно. Накиснете боба за няколко часа. Сложете го да заври, след което сменете водата. След като отново заври, добавете едната глава лук и единия морков. Овкусете с джоджен и чубрица. Другият ситно нарязан лук запържете в сгорещена мазнина заедно с другия морков, сушените домати, белените домати. Овкусете с червен пипер, черен пипер, сол. Междувременно след като водата на боба изври я прецедете. Изсипете боба заедно с останалите зеленчуци в тава за печене. Нарежете наденицата и я подредете отгоре. Печете в загрята фурна на 220 градуса за около 30 минути.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 6 години

Много е добро:-)Обаче с дроб става още по-добре!

fallback