Продукти:
4 парчета сьомга
3 скилидки чесън
40 г масло
сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
Разтопете маслото и към него прибавете стрития чесън, лимоновия сок, солта и пипера. Разбъркайте добре сместа. В тавичка върху хартия за печене сложете парчетата риба с кожата надолу. С помощта на лъжица сложете върху всяко парче от сместа с маслото.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Анонимен
преди 6 годиниПресен къс копър върху всяко парче риба !
1
РБК37
преди 6 годиниРибата с кожата надолу или отдолу ,щото сока който ще се лее на кожата "надолу"то няма да има ефект на рибата и колко лимонов сок тряба ,щото дори го няма в ингридиентите !?Абе имате ли редактор или от в къщи пишете или от някое барче когато си пиете кафето !?Елементарни грешки правите ,но това е присъщо на поколението на кока-кола и попкорна .Приятен ден !