Снимка: tasty junior
fallback

Продукти:

4 парчета сьомга
3 скилидки чесън
40 г масло
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Разтопете маслото и към него прибавете стрития чесън, лимоновия сок, солта и пипера. Разбъркайте добре сместа. В тавичка върху хартия за печене сложете парчетата риба с кожата надолу. С помощта на лъжица сложете върху всяко парче от сместа с маслото.
 
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Още вкусни рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 6 години

Пресен къс копър върху всяко парче риба !

1

РБК37

преди 6 години

Рибата с кожата надолу или отдолу ,щото сока който ще се лее на кожата "надолу"то няма да има ефект на рибата и колко лимонов сок тряба ,щото дори го няма в ингридиентите !?Абе имате ли редактор или от в къщи пишете или от някое барче когато си пиете кафето !?Елементарни грешки правите ,но това е присъщо на поколението на кока-кола и попкорна .Приятен ден !

fallback