Снимка: Нова тв

Луна и Динко нагазиха в дълбокото, провокирани от Големия брат. В Изповедалнята на Big Brother: Most Wanted певицата научи, че "ловецът на бежанци" може би е влюбен в нея.

На свой ред изпълнителката на "Бягайте крачета" реши да проведе разследване - очи в очи с ямболията. А диалогът между двамата дълго ще разсмива.

Луна плахо го попита, докато той се беше излегнал на диванчето и сладко димеше с наргилето, дали има някаква симпатия към нея. С присъщата си първичност Динко на секундата отсече, че я приема като приятелка, сестра...

А Луна самовлюбено изстреля следващия си въпрос: "Не си ли влюбен в мен?"

"Уважавам те като човек... Какви очаквания имаш?" - Беше отговорът му.

Ексцентричната лейди изрече на глас, че това е знак, че той няма да й разбие сърцето, както и тя неговото. Тогава в прав текст Динко й заяви, че не я харесва като сексуален партньор и поиска да разбере дали той не е завладял еротичните й фантазии. А Луна побърза да му обясни, че го намира за услужливо момче.

И тук дойде странното признание на Динко, а именно кой се е настанил в сърцето му: "Бойко Борисов е моят идол. Харесвам всичко в него - стойка, чупки... На него искам да приличам!"

Така очакванията, че от устата му ще прозвучи името на някоя красавица и любима за него жена останаха напразни. Но кой знае? Като всичко непредсказуемо в "ловеца" и тази истина може да лъсне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase