Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

В разгара на Коледните пости Bulgaria ON AIR попита шеф готвачът Георги Иванов какви продукти е хубаво да консумиране и как да ги приготвим.

"Хубаво е да се готвят зеленчуци, леко приготвени, за да запазят витамините в себе си. Годжи бери, например, дава почти всички необходими на организма съставки", посочи шеф Иванов.

Готвачът посъветва да внимаваме с температурите, като високите такива и припряността той отбеляза като основни грешки по време на готвене.

"Колкото по-деликатен е човек в използването на температурите, толкова по-добре се получават ястията", категоричен бе Георги Иванов.

Готвачът също подчерта важността от използването на зехтин не само за салати, но и при готвене. Шеф Иванов остава учуден защо продуктът все още не е толкова разпространен в българските домакинства.

Георги Иванов и екипът му отговарят за менюто по време на европредседателството на Европейския съюз през 2018 г. в София, като списъкът с ястията е вече готов, заяви готвачът.

"Заложихме на българската национална кухня, като сме включили лаврак, задушен във фолио, паламуд, пиле лютика и също сме пресъздали ястие на базата на огретен със свинско", издаде повече Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 6 години

"Готвачът също подчерта важността от използването на зехтин не само за салати, но и при готвене. Шеф Иванов остава учуден защо продуктът все още не е толкова разпространен в българските домакинства."На пазара има много марки зехтини, повечето са подправени с други масла! Имат ужасен вкус!

3

Анонимен

преди 6 години

Венца откри нова дума "европшефство". Евала.

2

Анонимен

преди 6 години

Наблягайте на уринотерапията , съветва Гала.

fallback