Снимка: "Фермата"
fallback

Иван Гинчев загуби дуела от конкурента си Алек и приключи участието си във "Фермата". Макар и един от най-амбициозните участници в третото издание на риалити формата, Гинчев се провали на третия си дуел.

За добро или лошо неуспехът на 33-годишния емигрант го праща близо до семейството му и малката му дъщеричка Мария.

Да припомним, че Гинчев е роден в Кърджали, но от 6 години живее в Германия, където ръководи фирма за чистота. Мотивът му да "избяга" е, че харесва родината си, но не и държавата България.

Алек Манолов направи всичко възможно по време на двубоя, за да остане със своята любов - Валерия. За да подкрепят бившия футболист и конкурента му в неделя вечер, присъстваха четирима фермери от предишните два сезона на шоуто.

За Гинчев палци стискаха Виолета, Мама Галя и Гечо, а за Алек - Елена, Финци, Мустафа, Марина, Яни, Калоян, Валерия, Станислав и Майора.

"Първият дуел с Мишо беше за фермерите, вторият дуел със Сапунджиев беше за мен, защото бях слаб
психически, а този е за моята съпруга, на която съм обещал да не загубя нито една битка", коментира мотивацията си преди битките Гинчев.

Опонентът му призна, че единственият му стимул е любимата му Валерия: "Искам да се върна във фермата, за да бъда отново близо до Валерия. Дори само тя да ме подкрепя, това ми е достатъчно".

Ако отпадналият от шоуто Иван Гинчев спази даденото преди дуела обещание, новият фермер на седмицата ще бъде именно победилият го Алек Манолов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонименабе ти си голям будала ако си си се размислил за изкуствените образи на някакъв режисьор.Той режисьора на Фермата ...точно това и цели да ти внуши, точно това което си мислиш!затова е толкоз прозаично и не нормално всичко което става там ...а в реалният свят никога не става точно така!пий си ракията и гледай футбол по добре !

13

Анонимен

преди 6 години

Иван ми беше интересен... Алек донякъде го разбирам(Типично поведение на човек, който се е въздържал да има чувства и само е потребявал,а сега е дошъл редът на онова дето гори отвътре. Нали знаете хубаво е да има периодично леки трусове, иначе едно силно земетресение разцепва всичко)... Валерия ми е странна, а напоследък и дразнеща(вживя се в ролята на Бентли, но след като излезе от Фермата има толкова много Майбах, rolls-royce, Lamborghini и тем подобни) в България сме все пак!

12

майорски

преди 6 години

то ферми ...то брадърси...то ...абе край нямат ...напълни се с писихо сапунки телевизията един филм не можеш да намериш да гледаш !и всичко е един голяяяям, ***, евтин, пошъл театър !Поне режисьорите да се бяха постарали малко повече .... или да изглеждат тези простотий или по реално и натурално... или да се знае че е изиграно по сценарий !а то ... !!!??

fallback