Снимка: Youtube

Продукти:

6 броя пилешки гърди
1 чаша галета
½ чаша пармезан
2-3 скилидки чесън
2-3 супени лъжици зехтин
черен пипер
сол
риган
кориандър
 
Приготвяне:
 
Пресовайте чесъна с пресата. Смесете го със зехтина. В отделна купа смесете галетата с пармезана и сухите подправки. Разбъркайте добре. Всяко парче месо потапяйте първо в зехтина и чесъна, а след това в сухите съставки, докато полепнат напълно. Печете пилешките гърди в намаслена тавичка като ги поръсите допълнително с пармезан. Фурната трябва да е предварително загрята на 180 градуса. Печете до получаване на златиста коричка.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase