Продукти:
500 г люти чушки
100 мл червено вино
100 мл балсамов оцет
100 мл соев сос
500 г кафява захар
1 чаена лъжичка желатин
Приготвяне:
Измийте и почистете чушките от дръжките и семките. Смелете ги в блендер. Поставете чушките в тенджера и добавете всички останали продукти. Варете на тих огън, докато започне да се сгъстява като разбърквате непрекъснато. Малко преди да свалите от котлона добавете желатина. Разбъркайте, докато се разтвори напълно. Разпределете конфитюра в буркани, докато е още горещо. Завийте капачките добре и обърнете бурканите, за да се херметизират.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Кривондел
преди 6 годиниУтре - рецепта за палачинки от шкембе чорба... Че да има с какво да го ядем това сладко!!!
2
Кривондел
преди 6 годиниУтре - рецепта за палачинки от шкембе чорба... Че да има с какво да го ядем това сладко!!!
1
даааа
преди 6 годиниАбе хубаво,ама после на митницата ще е сладк-страшно.