fallback


Рапърът Еминем изнесе гневна словесна тирада срещу американския президент Доналд Тръмп в рап видео, излъчено на церемония по връчването на хип-хоп награди в Маями, съобщиха световните агенции.

"Расизмът е единственото нещо, в което е фантастичен", рапира Еминем във видеото, записано в петък на паркинг в Детройт.

Най-продаваният рапър на всички времена обвинява президента, че е "камикадзе, което вероятно ще предизвика ядрен холокост" в дългия четири минути и половина клип, записан без музикален съпровод.

Той отправя и ултиматум към феновете си: "Или си мой фен, или си негов поддръжник, това е червената линия". 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 6 години

Харесва ми как повечето хора тук са против тази агресивна социално-демократична помия наречена либерално-социален капитализъм!Само Национален-социализъм!Омръзна ми от тези "добронамерени" комунисти които се крият под "либералната" си идеология и обиждат всеки подражател на национало-социализма като фашист,трябва да разберете че национало-социализма няма нищо общо с национало-фашизма!

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Няма доказателства за това освен разни псевдохуманни пасквили.Самият Марк Твен който е бил съвременник на робството пише,че цената на 1 брой роб е била съпоставима с цената на къща.Това е цена за бачкатор работник- човек без стойност.Красивите момичета са стрували купища пари.Освен това нима робство не е имало през целият период на човешката история? И сега има роби в Африка а господарите са им чистокръвни африканци.Ама какво да обяснявам на човек който е невежа и не разбира.

42

Education

преди 6 години

До Рап ли?Хип-хоп културата е сформирана в края на 70-те. Генгста рапа (или онези, които изразяват мнението си по-шумно и грубо) започва от NWA в средата на 80те и завършва някъде със смъртта на Тупак. Реално Айс Кюб си остана верен на стила, но го заглушиха тотално последните 15 години с появата на рапъри като Еминем, ДМХ, Лил Уейт, Дрейк, Кендрик Ламар и вече най-новите не ми се коментират защото е трагедия. Но да, хип-хоп културата беше наблъскана в трета глуха и се прави предимно мизерия.

fallback