Снимка и рецепта: Анатолий Попов
fallback
Гювечето трябва да бъде добре намазано с масло. След това доматите се нарязват на кубчета и се поставят на дъното. Прибавят се на едро нарязаните лук, маслини, чесън и чушките, нарязани на лентички. Натрошете сиренето, върху него сложете кашкавала нарязан на кубчета и овкусете микса с черен пипер.
 
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. След това извадете гювечето, махнете капака, чукнете едно яйце, поръсете с червен пипер и запечете за още 10-15 минути. Преди да сервирате поръсете със свеж магданоз.

Още рецепти от "РъкоХВАТКИ" с Толик вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback