Снимка: pixabay

Продукти:

500 г наденица
2 с. л. зехтин
2 червени чушки
2 скилидки чесън
1 щипка кориандър
1 щипка кимион
1 щипка черен пипер
1 щипка джоджен
400 г сварен боб от консерва
1 щипка захар
2 глави кромид лук
2 чаени лъжици чили
 
Приготвяне:
 
Нарежете всички зеленчуци. Измийте боба от водата в консервата. Нарежете надениците на половини по дължина. Запържете ги в сгорещения зехтин. Към тях добавете лука, чесъна, чушките. Разбъркайте. Добавете и подправките. След това прибавете боба и разбъркайте. Сервирайте ястието, полято с чили соса.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase