Снимка и рецепта: Анатолий Попов

Продукти:

1 пакет охладено бутер тесто
200 г пресен спанак
125 г крема сирене
зехтин
 
Приготвяне:
 
В добре загрята мазнина задушете нарязания спанак, като може да ползвате и замразен. Когато е готов, свалете го от котлона и добавете към него крема сиренето. Разбъркайте добре, за да може сиренето да се разтопи. Разгънете бутер тестото и го намажете равномерно със сместа. Отново го завийте на руло и сложете в камерата за няколко минути, за да стегне. След това с помощта на остър нож го нарежете на колелца. Печете в предварително загрята фурна, върху пергаментова хартия, докато тестото се зачерви.

Още от "РъкоХВАТКИ" с Толик вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase