Снимка: pixabay

Продукти:

4 големи розови домата
1 брой консерва риба тон
2 глави лук
30 мл зехтин
2 супени лъжици ябълков оцет
3 стръка пресен магданоз
1 стрък пресен копър
Черен пипер
Сол
Кориандър
 
Приготвяне:
 
Нарежете доматите на едри кубчета. Нарежете лука на ситно. Отцедете рибата от соса в консервата. Раздробете я на по-дребни парчета с вилица. Подредете доматите и лука, а върху тях разпределете и рибата. Направете винегрета като смесите зехтина, оцета и подправките, наситнени предварително. Поръсете. По желание добавете плочка сирене и маслини.

Още рецепти можете да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase