Джордж и Амал Клуни. Снимка: БТА
fallback

Американският актьор и кинорежисьор Джордж Клуни заяви днес, че САЩ трябва да се заемат с решаването на проблемите си с расизма, предаде ДПА.

Сега над страната ни е надвиснал тъмен облак, каза Клуни.

Мнозина от нас са разгневени, гневни на самите себе си, гневни от начина, по който страната живее, гневни от начина, по който живее светът, подчерта той.

При все това Клуни се самоопредели като оптимист. Ние ще се справим и мисля, че американските държавни институции работят, се аргументира той.

Видяхме ги да работят с медиите и със законодателната власт, допълни холивудската звезда.

Клуни, непоколебим либерал и критик на президента Доналд Тръмп, направи тези коментари при представянето на новия си филм "Субурбикон", който показва расизма и конформизма в Съединените щати през 50-те години на миналия век на кинофестивала във Венеция. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

anonimen

преди 6 години

изтеглете си орьжията от различните точки по света и не налагаите вашитеценности спрете да вьорьжавате са и различните терористични организации

25

Анонимен

преди 6 години

Аз много харесвам Дж.Клуни като актьор.Но какво ще каже за политиката на САЩ да организират преврати, да свалят правителства,да бомбандират чужди държави,да имат трилиони дългове и да продължават да живеят на гърба на Европа.САЩ е надвиснал като тъмен облак над целия свят.

24

Анонимен

преди 6 години

Kметът на Дуисбург предизвика голямо недоволство сред членовете на бежанския съвет в провинция Северен Рейн-Вестфалия. Председателката му Биргит Науйокс разкритикува думите на Зьорен Линк като "неприемливи". Според нея, той стигматизира цели групи от населението и не допринася никак за воденето на дискусия по същество. "Много източноевропейци не успяват веднага да си намерят работа, но това не се дължи на липсата на мотивация на хората, които пристигат при нас", казва Науйокс.

fallback