Продукти:
4 филийки хляб
4 парчета шунка
4-5 парчета нарязан кашкавал
2 големи яйца
1/2 чаша прясно мляко
щипка черен пипер
щипка сол
масло
Приготвяне:
Разбийте яйцата заедно с млякото, черния пипер и солта. Вземете две филийки хляб, като само върху едната сложете по две парчета шунка и щедро количество нарязан кашкавал или любимо ваше сирене. Сложете втората филийка отгоре и внимателно потопете сандвича от двете страни в яйчената смес. Изпържете за няколко минути от двете страни в добре сгорещен тиган с разтопено масло.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Анонимен
преди 6 годиниКато станеш в четвърти клас, ще разбереш.
2
Иванчо от трети клас
преди 6 годиниДокато го пържиш и обръщаш отсам и оттам, как ще убедиш филийките да останат една върху друга?
1
Анонимен
преди 6 годиниСериозна рецепта :) Я да бяха пържени филийки - лесна работа. Ама френски тоаст си е това, ей.