Снимка: Pixabay
fallback

 Продукти:

2 чаши свеж босилек
1/4 чаша печени, белени фъстъци, неосолени
3-4 скилидки чесън
сухо чили
3 ч.л. сусамово олио
1 и 1/2 ч.л. оризов оцет или обикновен
1 ч.л. соев сос
1 ч.л. сок от лайм
 
Приготвяне:
 
В кухненски робот сложете босилека, ядките, чесъна, чилито, оцета, олиото и останалите съставки. Пасирайте всичко до получаването на гладка смес. Тъй като в рецептата няма пармезан, по желание може да добавите малко количество. Съхранявайте в бурканче за 2 дни в хладилник или включете пестото още на мига във вашите кулинарни шедьоври.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback