Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
fallback

Българинът все повече започва да се интересува от качеството на кафето, разбира от различните методи за приготвяне на кафе и е готов да експериментира. Кафекултурата в България се развива и все повече хора оценяват и разпознават качествения продукт. Това каза Иван Георгиев, регионален мениджър на Starbucks Bulgariа, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria. 

"Starbucks разчита не само на продуктите, но и на цялостното преживяване, което предлага на клиентите си".

"AmRest придоби бизнеса на Starbucks за България от гръцката компания Marinopoulos преди 18 месеца и не мога да кажа защо гръцката компания не е развила бранда. Мога, обаче да кажа, че ние изключително много разчитаме да развиваме Starbucks бизнеса. В Европа AmRest има над 300 Starbucks кафенето", каза събеседникът.

Какви са видовете кафе, които се използват в Starbucks кафетата в България? Какви са новите продукти, които компанията е подготвила като изненади за летните месеци? Кои са любимите и най-продаваните на българския пазар продукти?  

Повече можете да видите на Bloomberg TV Bulgaria

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 6 години

Бутково кафе съм пил и мога да кажа, че от всичко пробутвано, което се продава по 30 лева, за 100-200 грама, 95%, просото няма да се хареса на хората. Същото го сподели и продавача в магазина. Не, че е лошо, човек да опитва и харесва различни неща, но не виждам, кафето да стигне това равнище на вината и бирите.

2

Анонимен

преди 6 години

Българина все по беден и оплюван от запада

1

Анонимен

преди 6 години

Защо ли този ГМО-продукт на запад не се котира толкова,Но в България може да се експериментира на 100%,защото има в излишък отпаден материал.

fallback