Снимки: Анатолий Попов
fallback

Продукти:

500 г кайма
2-3 кисели краставички, нарязани на ситно
12 яйца
1 морков от туршия, нарязан на ситно
няколко мариновани гъби, нарязани на ситно
2-3 смачкани скилидки чесън
ронена чубрица
кимион
черен пипер
1 глава едро нарязан лук
1/2 връзка едро нарязан магданоз
сол
 
Приготвяне:
 
Каймата се омесва заедно с лука, чесъна, чубрицата, кимиона, черния пипер и магданоза. След това намаслете формата за мъфини и с каймата оформете гнездата, като във всяко сложете по малко от киселите краставички, моркова и гъбите. За финал чукнете по едно яйце и овкусете със сол и черен пипер. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 минути. Преди да сервирате оставете ястието да се охлади за 10-15 минути.

Още рецепти вижте в "Хватките на Толик" в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

лято

преди 6 години

какви 12 яйца???????

2

Чичо

преди 6 години

И отстрани ,,салатка " от кисело зеле ????? Илияна от къде го преписа бе чедо.Кое време сме че ти за трушии говориш. На колко си годинки?

1

????

преди 6 години

Това са ястия за януари и февруари, а не за юли и август!!!

fallback