Продукти:
4 квадратни филийки хляб
100 г бекон
1 наденичка
2-3 пресни гъби
4 яйца
100 мл прясно мляко
масло
Приготвяне:
Запържете в малко масло за няколко минути лентичките бекон, наденичките и гъбите. Вземете една филия и с помощта на нож премахнете коричките ѝ от всички страни. Леко натиснете хляба, за да слегне и върху него подредете няколко парчета бекон, гъби, парченца наденички, по желание резенчета домати. Поставете отгоре друга филия, на която също сте премахнали коричките и притиснете от всички страни, така че двете филии максимално да се затворят. Разбийте яйцата заедно с млякото и потопете така оформените филии в него. Действайте внимателно. След което запържете от двете страни в малко масло.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Оооооо
преди 6 годиниСупер филийки стават. А средностатистическата българка да не би да е по-слаба?! Преди да дойда в Англия, съм виждала по над 120 кила жени - и млади, и стари. А относно бекона, има "правоверни" месни изделия с прекрасни вкусови качества (хелял). Да ви е сладко!
1
Анонимен
преди 6 годиниНищо чудно , че средностатистическата англичанка тежи над 100 кила.И да вземат да си оправят рецептата, че с тоя бекон хич не е правоверно