Снимка: pixabay
fallback

Продукти:

10 пилешки бутчета
3 супени лъжици барбекю сос
1 чаша доматено пюре
2 супени лъжици бял или балсамов оцет
2 супени лъжици сос Уорчестър
250 г заквасена сметана
½ чаша майонеза
½ чаша натрошено синьо сирене
½ чаена лъжичка червен лют пипер
щипка риган

Приготвяне:

Поставете бутчетата в мултикукъра. В купа смесете барбекю соса, доматеното пюре, оцета и сос Уорчестър. Разбъркайте и залейте бутчетата. Затворете машината и гответе на тих огън между 6 и 8 часа или на силен огън за 3 до 4 часа.

Междувременно пригответе соса. Смесете сметаната, майонезата, синьото сирене и лютия червен пипер. Похлупете купата със соса и я оставете настрана. Когато пилето стане готово, използвайте изтеклите сокове и мазнина в тавичката на мултикукъра, за да довършите соса. Добавете ги към сместа със синьото сирене и разбъркайте енергично с телена бъркалка.

Сервирайте бутчетата заедно със соса в отделна купичка за топене.

Още апетитни рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

555555

преди 6 години

Забравили сте да напишете ,че рецептата върви с бутилка Ризлинг реколта 1956 или ,,Вдовица Клико Струвват колкото годишна българска пенсия за бутилка .

3

дядо Пенс

преди 6 години

До Ан Джин СанА Не е скъп тока-ако готвиш един път в месеца ! И толкова се къпеш...

2

Ан Джин Сан

преди 6 години

Варене до 6 или 8 часа! В тази богата страна като в Бьлгария, всичката тази рецепта и ток иде доста еФтиничко!

fallback