Снимка: Pinterest
fallback

Продукти:

500 г пилешки дробчета
300 г грах, варен
1 средно голямо кубче масло
2-3 супени лъжици олио
2 глави лук
3-4 големи моркова
1 щипка мащерка
1 щипка черен пипер
1 щипка сол
1 щипка пресен магданоз
1 щипка риган
 
Приготвяне:
 
Сварете граха, но само колкото да остане леко твърд. Отцедете го и го запържете в сгорещеното олио, смесено с разтопено масло. Обелете лука, морковите и ги нарежете. Прибавете към граха. Овкусете с подправките. Почистете дробчетата и ги добавете към зеленчуците. Залейте с 1 чаша вода. Ако желаете можете да залеете с чаша зеленчуков бульон по желание. Намалете котлона и оставете да къкри до сгъстяване.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback