Източник: pexels.com

Ако кажем, че големият бюст има своите предимства, едва ли някой ще остане учуден от твърдението, но все пак има и научни данни, според които тези характеристики на женското тяло имат различни еволюционни и медицински цели. 

Оказва се, че за всеки недостатък на по-голямата гръдна обиколка има дузина здравни и социални ползи. Какви по-конкретно са предимствата на големия бюст?

1. При плуване

Месната тъкан в гърдите може да ни помогне да се задържим над водата. Както се посочва в данните на много изследвания, по-големите гърди дори могат да спасят жена от удавяне.

2. Плодовитост

Хормоните, необходими за развитието на голям бюст, като цяло са показател за здравословна репродуктивна система и се разпознават като признак на плодородие в повечето култури.

3. Дълголетие

Жените с по-пищна гръдна обиколка, имат и по-голяма продължителност на живота, докато тези с по-малък бюст са склонни да имат повече здравословни проблеми като цяло.

Кои са другите предимства на големите гърди четете на Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

16

разграничител

преди 5 месеца

Добре е да се прави разлика между големи цицове и ДЪЛГИ такива , като вторите имат още едно предимство - като се яде супа , най- напред се стоплят те !

15

Цицоман шеметен поет

преди 5 месеца

Гърда като една човешка длан,
но по-голяма ти не си ми нужна.
Достатъчна е твойта топлина
и нежните извивки сутрин.

14

да 18

преди 5 месеца

Моята е с малки , но съм доволен (от твоята)