Снимки: Facebook
fallback

Продукти:

1/2 опаковка сирене рикота
150 г сирене фета
150 г моцарела
масло
1-2 яйца
 
Приготвяне:
 
Премесете няколко пъти тестото. След това върху набрашнен плот го разстелете с пръсти и го оформете като лодка. По желание може да направите няколко малки хлебчета, вместо едно голямо. Сложете го в тавичка върху хартия за печене. Най-напред във вътрешността му намажете рикотата, след това поръсете с натрошеното сирене фета и накрая настърганата моцарела. Печете в предварително загрята фурна на 220 градуса за около 12-15 минути. Преди да изпечете хлебчето може да го поръсите с подправки по ваш избор. Извадете тавичката от фурната и в средата на хлебчето чукнете едно яйце. Краищата намажете с малко масло и отново запечете до готовност на яйцето.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback