Снимка: Instagram
fallback

Фолкпевицата Мария стартира своята кариера през 2000-та година и в рамките на няколко години натрупа прилична фенска маса. Нейните фенове дори й сложиха прякор – миньончето на попфолка. Естествено, в названието са преплетени нейният чар и ръст.

17 години по-късно, против всякакви природни закони, нещата изглеждат далеч по-различно. С помощта на Photoshop и програми за разкрасяване всеки може да се сдобие с каквато поиска визия. При Мария явно проблем е височината, независимо, че всички изследвания на британските учени сочат, че миньончетата се харчат далеч по-добре сред мъжете.

В социалните мрежи обаче се търси перфектност, която няма нищо общо с реалността. Всеки е виждал прословутите задни части на Ким Кардашян, но когато папараци я снимаха с наличния целулит – десетки хиляди спряха да я "следват" в Instagram. Което в Щатите се равнява на милиони долари.

У нас ситуацията е друга – печелиш малко овации от фенове и приятели или пък критики. Също малко.

При една от последните си изяви в Instagram Мария пусна кадър, който сякаш е възпят от Тони Стораро с рефрена: "За краката ти безкрайни – шест, шест, шест".

И наистина, за тези, които не познават изпълнителката тя дори може да мине за модел на Victoria's Secret. Дълги крака, талия, която е близка до перфектната – дори няма минимално изкривяване. Цялостната ѝ визия пък не кореспондира с нейния ръст, който според непотвърдени данни е около 160 см.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

щом и аресфа, никой не я спира.Не можем да си го позволим , ако имахме излишни куфари с пари и ние щяхме да боцкаме такива :)

11

Анонимен

преди 6 години

Кво миньонче, народът я нарече Отварачката и така ще остане завинаги.

10

Анонимен

преди 6 години

Що за статия? Глупава тема, пресъздадена по още по-некадърен начин.

fallback