Продукти:
400 г пилешки гърди
1-2 топки моцарела
свежи листа босилек
сол, черен пипер
300 мл течна сметана
няколко капки зехтин
Приготвяне:
Вземете пилешките гърди и напревете по няколко разреза върху тях. Във всеки сложете по едно парче домат, моцарела и листо босилек. Сложете гърдите в тавичка и овкусете с черен пипер и сол. Залейте със сметаната, прибавете няколко капки зехтин и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
1
Бг
преди 6 годиниТова от кухнята на бившите червени другари, а днес яяяяяростни евроатлантически чиновници ли е ? Защото наща е много по скромна, ако ни останат пари след като си купим лекарствата. НО ЗА ТЯХ Е ДРУГО, ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ, НО ИМА И ПО-РАВНИ.