Снимка: Анатолий Попов

Продукти:

3 яйца
5-6 листа пресен спанак
1 домат
4-5 зелени маслини
4-5 скилидки чесън
150 г рикота
150 г шунка
100 г настърган кашкавал
черен пипер
сол
 
Приготвяне:
 
Нарязаният чесън се задушава с доматите. След това към тях се добавя нарязаният спанак и маслините. Когато поомекне прибавете шунката. След като се запече добре сложете и накъсаната на парченца рикота. Преди да се разтопи залейте с разбитите яйца, които сте овкусили със сол и черен пипер. Леко разбъркайте и оставете яйцата да се запекат добре и от двете страни. Сервирайте със салата, сос по ваш избор или хрупкав хляб.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase