Снимка: Reuters
fallback

Рок легендата Крис Корнел вероятно сам е сложил край на живота си, твърди Reuters, като се позовава на службата за съдебна медицина в окръг Уейн, в северния американски щат Мичиган. От там допълват, че Корнел се е обесил.

Полицията в Детройт също съобщи, че работи и по версията за самоубийство.

Oще по темата
52-годишният певец и китарист почина неочаквано след концерт в Детройт. Корнел беше фронтмен на групите „Саундгардън” и „Аудиослейв”.

След концерта той беше открит от свой приятел в банята в хотелската си стая, съобщи говорител на полицията. След като медицинският екип е пристига на мястото, е констатирана смъртта му.

Корнел е роден и израснал в Сиатъл, щата Вашингтон. Той е сред основателите на Soundgarden - бандата, която е водеща в гръндж движението, наред с емблематични групи като Nirvana, Pearl Jam и Alice In Chains.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Наркоман.Дано се пържи в ада!Заради него си отиде Chester Bennington.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5 Ееееех, кой ти ти или коя си ти, че да даваш квалификации кой е ненормалник?! Зада посегне на живота си, е имало причина. Самоуби се Кобейн, Хътччинс се самоуби, Р. Уилиамс се самоуби. Не е лек живота на тези хора. Колкото и да не ни се вярва.

9

Анонимен

преди 6 години

Има деца - две ако не бъркам.

fallback