Снимки: Facebook
fallback

Продукти:

1-2 кръгли кутии сладолед по ваш избор
клечки за сладолед
бял и млечен шоколад
натрошени ядки
пресни, сушени плодове
 
Приготвяне:
 
Оставете кутията със сладолед за няколко минути на стайна температура. След това внимателно я разрежете с ножица и извадете сладоледа. Поставете в него дървени клечки и разрежете около тях с нож, за да се получат отделни сладоледи. Сложете ги върху готварска хартия в подходящ съд и охладете във фризера. Разтопете на водна баня шоколадите (когато потапяте в тях сладоледа не бива да са врели, а леко охладени). След това потопете всеки сладолед в различен шоколад и поръсете с ядки, шоколадови, кокосови пръчици, пресни плодове и отново замразете за няколко минути. Да ви е сладко!

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

3лaтko жeлeв

преди 7 години

Най обичам бежанския сладолед

fallback