Снимка: Олег Попов / Dnes.bg
fallback

Дурхан Мустафа от ДПС се отказа от депутатското си място, съобщават от пресцентъра на партията.

За решението си Мустафа е информирал ръководството на ДПС.

В своето изявление Мустафа заявява, че преди години е влязъл в политиката с убеждението, че за доверието на избирателите са важни идеите и погледът към бъдещето.

Oще по темата

"Като човек, постигал изборни победи в екип и с честно състезание, днес не мога да приема служебна победа, каквато би била влизането ми в Народно събрание след напускането на Камен Костадинов. Затова и взех решението да последвам неговия пример и да се откажа от мястото си на народен представител от Бургас", пише той.

Мустафа ще продължи политическата си дейност като член на Централното оперативно бюро.

Писмото си политикът завършва с пожелание за успех на Камен Костадинов, който отново се връща в ПГ на ДПС, след като в края на април той сдаде депутатската банка заради феномена 9/9, при който преференциялно в НС се изстреля деветият в бургаската листа на движението Ангел Исаев, който обаче отказа да напусне ДПС и остана като независим депутат, подкрепящ ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

дост

преди 6 години

хахахаха.гарантирано от дост.ще ви скъсаме шортите....

4

осман

преди 6 години

следващия път дост ще ви разреши проблема!

3

Ali

преди 6 години

Допустимо ли е завръщането на Камен Костадинов в парламента? ПО принцип вакантното място не трябва ли да се заема от следващия в листата, а именно 3-тия или 4-ти, незнам който точно по ред се пада.

fallback