Продукти:
1 кг картофи
250 г бекон
1 малка глава лук
3 скилидки чесън
няколко стръка копър
50 г масло
сол, черен пипер на вкус
Приготвяне:
Нарежете картофите като за салата и ги сварете. Когато са готови може да ги прецедите от водата. В тиган с няколко капки зехтин сложете нарязания бекон. След като стане леко златист може да го извадите. В същия тиган разтопете голяма бучка масло и в него задушете нарязаните лук и чесън. Добавете картофите и нарязания на ситно копър. Гответе около 7-8 минути, овкусете със сол и черен пипер, добавете бекона и сервирайте.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Анонимен
преди 7 годиниАз не бих сложил лук, защото аромата на лука в този случай би предал едно усещане за "манджа", а копъра бих го сложил най-накрая върху горещите картофи за да придаде свежест на ястието.
3
Анонимен
преди 7 годиниА как се задушава?
2
Анонимен
преди 7 годиниПише се Les pommes de terre, не " las pommes be terre". Lol И между другото, по - добре ще е картофите да се сварят цели и после да се нарежат на кубчета