Снимка: Youtube

Продукти:

1 кг картофи
250 г бекон
1 малка глава лук
3 скилидки чесън
няколко стръка копър
50 г масло
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Нарежете картофите като за салата и ги сварете. Когато са готови може да ги прецедите от водата. В тиган с няколко капки зехтин сложете нарязания бекон. След като стане леко златист може да го извадите. В същия тиган разтопете голяма бучка масло и в него задушете нарязаните лук и чесън. Добавете картофите и нарязания на ситно копър. Гответе около 7-8 минути, овкусете със сол и черен пипер, добавете бекона и сервирайте.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase