Снимка: Reuters, архив
fallback

Певицата Джанет Джексън се раздели със съпруга си три месеца след раждането на първото й дете, съобщи ТАСС.

Двамата са решили, че бракът им не върви. Затова се разделят и всеки тръгва по пътя си.

Джанет Джексън е на 50 години, а съпругът й - катарският милионер Висам ал Мана - на 42. Те сключиха брак през 2012 г.

Малката сестра на краля на попмузиката Майкъл Джексън, който почина през 2009 г., съобщи през октомври миналата година, че е бременна. Слухове за това се появиха още когато тя прекрати през април последното си световно турне, като обясни, че иска да създаде семейство. Синът й Еиса се роди в началото на януари. 

Това е третият провален брак на Джанет Джексън. Тя се раздели с певеца Джеймс Дебардж през 1984 г. след една година семеен живот. Вторият й брак с танцьора Рене Елисондо продължи девет години, като приключи през 2000 г.

Джанет Джексън постигна голям успех с третия си албум "Control", който излезе в продажба през февруари 1986 г. Пикът на славата й беше в началото на 90-те години на миналия век. Тя е продала 140 милиона копия от записите си. По този показател е сред най-популярните изпълнители в историята на съвременната музика.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

az

преди 7 години

по-интересно е сега дали ще си смени вярата. Заради този стана мюс.ли и се разхождаше е хиджа.б и рекламираше правоверният им живот. Дали се е сетила ... :)

6

До 1

преди 7 години

А безпаричието до какво води...До изобилие и радост ли? Много изкривен начин на мислене. Бедноста няма да те спаси от нищета с пари имаш малко по-добър шанс и пак не е гаранция.

5

Анонимен

преди 7 години

дивотии., при някои хора няма никога угодия.

fallback