Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

74 540 българи, живеещи в чужбина, са гласували на парламентарните избори към 17 часа, от които около 23 700 в Турция, съобщиха от Министерството на външните работи.

Във Великобритания гласувалите българи към 17 часа са около 10 900.

По информация на МВнР изборният ден в чужбина протича спокойно навсякъде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 7 години

А тъмносините не са ли американски партии? И организираха много красиви погроми , преди това дандании месеци наред. Нали заради тях разградиха границата.

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТам плащат данъци, осигуровки за пенсия и здраве, а тук са заминали родителите че и по някое дете, за да ги издържаме ние. Дори в нашия град Боковите санират жилищен блок в който някои са зад граница от години. За това гласуване само в България, посолства и консулства и никакво двойно гражданство.

5

Анонимен

преди 7 години

А кои ще плащат субсидиите на тези 74 540 имигрирали българи? Щото всяка бюлетина независимо от къде е дошла струва на българският народ 11 лева. Това означава че за да се платят тези бюлетини дошли от незнам си къде ще се изръсите вие които живеете и работите в България! Да не си мислите че тези имигриралите ще ви плащат субсидиите за децата на комунистите за тиквите и за селянжърите? Не е те не работят за България а за собственият си джоб и плащат данъци на чужди работодатели и държави!

fallback